Îmi plac prădătorii …

În general stau geană’ pe orice mișcă, așa ar spune un prieten al meu. Nu cred că există norme și dogme sociale să nu fi fost încălcate în repetate rânduri de prădători … Oamenii ăia mai presus de orice haini și care vânează tot ce e mai slab în societate!

Am spus deseori că instituțiile care formează conștiința de exemplu: școala, caută cu orice prilej să identifice orice metodă prin care să șteargă personalitatea din elevi sau alte persoane înregimentate în dobitocenia de formare! Ce vreau să spun cu asta înafară că le iei inițiativa și spiritul de inovație ( majoritatea oricum nu au fiindcă sunt prost educați de părinți care nu au reușit să facă nimic în viață decât să se complacă în spălarea pe creier a regimului apus …)

image

În fine formarea inițială este unul dintre motivele formării tuturor celor care nu pot fi catalogați ca veritabili prădători în societate!

Dar de ajuns cu cei care aleg doar să piardă…
Ce îmi place la ei cei care înving și luptă cu orice prilej să câștige? Păi e atât de simplu ei sunt iluștrii lideri ai generațiilor, ei sunt cei care formează curente de opinie, ei sunt cei care salvează întregi pături sociale care trec prin viață ca boii și nu luptă pentru drepturile lor!

Prădătorii demonstrează teoria lui Darwin iar idioții luptă în prostie pentru protejarea lor și a incompetenței lor!

Vă salut pe toți cei care luptați pentru o viață mai bună!

PtSuflet.