Tu știi care este harta Destinului tău? Uite cum poți afla !

Metafizica chineza traditionala susține ca sunt cinci factori ai succesului: Primul este Destinul-elementele din ziua si ora nasterii care sunt asemănate cu o masina cu mai multe sau mai puține dotari. Al doilea este Norocul-perioadele favorabile și mai puțin favorabile de-a lungul întregii vieti – care poate fi comparat cu șoseaua pe care merge masina. Cele doua este important sa fie în echilibru, pentru ca degeaba este Destinul-ca o masina de ultima generație, dacă nu poate intra pe drum, ca e prea îngust.

De asemenea, degeaba este Norocul asemenea unei autostrăzi, dacă masina nu prinde mai mult de 100/h. Al treilea factor al succesului în viata este Feng Shui-ul. Rolul acestei stiinte este de a ajusta „masina” sau „soseaua”. Al patrulea factor al succesului consta în a face acte de caritate. Este foarte important sa dăruim constant. Al cincilea factor este educația. Autoeducatia și educația te ajuta sa îți îmbunătățești viata. La ce te ajuta sa știi care sunt elementele din Harta Destinului tău? În acest fel afli cum îți poți îmbunătăți viata profesionala sau personala, starea de sănătate, relațiile, abordezi în mod pozitiv situațiile din viata ta. Și, dacă știi ce aspecte de viata poți schimba, în asa fel încât sa îl valorifici cat mai bine, este un câștig important.

Din Harta Destinului nu vei sti ce vei face „mâine”, ci care este aspectul de viata important care guvernează acel „mâine” și cum se poate manifesta el în viata ta, ce decizii te poate determina sa iei și care pot fi consecințele. Te pot ajuta sa înțelegi mai bine ce se întâmplă în viata ta și care sunt perspectivele pe termen scurt și pe termen lung. Harta Destinului te mai poate ajuta sa faci alegeri în cariera, dar și în viata de zi cu zi. Te poate ajuta sa îți îmbunătățești starea de sănătate, sa afli când poți avea copii, etc.

Dacă vrei sa știi cum arata harta Destinului tău și ce conține ea, îmi poți scrie pe adresa: office@fengshuiacademy.ro