Tu nu faci dragoste tu corupi prin esenta coapselor tale

Fidelitatea la barbat: trei divorturi aceeasi amanta …E adevarat ce-i drept zambetul meu pervers sterge zambetul tau tamp de pe fata ta.

sf

Juramintele iubirii tale asa ma tampesc. Nu degeaba se zice ca a iubi e o mare pierdere de simturi. Cred  ca se fac ani de zile de cand te doresc.

Dar oare tu ai voie sa imi incalci in halul asta simtirile? Consider ca ti-am dat destula atentie. Consider ca m-ai afectat in toate deciziile din ultimii ani.

Atata dragoste torida, atatea intalniri intense in care iti auzeam bataile inimii in timp ce iti simteam coapsele, tu nu faci dragoste… tu corupi prin esenta coapselor tale.

Eu nu te iubesc! Vai si amar de barbatul ala care te iubeste din aceeasi esenta…

Te urasc, te urasc pentru esenta ta, simt impregnat mirosul sanilor tai, eu nu fac dragoste cu tine, simt taria care o opui de fiecare data cand te am si imi tremuri in brate.

Nu vreau sa accept sa iti sarut sanii simt ca nu ai de oferit mai mult decat aceasta esenta. Cred ca te voi pedepsi nu te voi mai dori…

Atatea momente cand m-ai facut sa te doresc doar fiindca purtai acel pantof cu toc sau aceea fusta mult prea stramta. Asta e esenta ta.. esenta ta e puternica si de fiecare data trebuie sa o domin! Chiar daca imi las simtamintele in tine .. toate trairile si visele… toate planurile.

Toate se reseteaza la infinit prin esenta coapselor tale…. a naibii panarama… de femeie…

PtSuflet.