Țăranii chinezi luptă împotriva cancerului consumând balegă de vacă și capră

1

Sătenii din satul Jinshicun din provincia chineză Hunan au descoperit o metodă deadreptu de rahat ca să se mențină sănătoși. Ei consumă o fiertură din fecalele celor două animale considerând a fi un remediu natural la cancer și alte probleme medicale.

Sătenii explică că au descoperit remediul acesta, când o femeie bătrână care suferea de cancer s-a trezit într-o dimineață cu o dorință arzătoare de a consuma balegă de vacă și capră, i-a cerut fiului să strângă cât mai multe fecale de prin curte.

Ma Shuang, femeia în vârstă de 66 de ani explica că în ianuarie a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în stare avansată și într-o noapte a avut un vis în care o voce misterioasă îi explica că trebuie să amestece balega de la cele două animale ca să poată beneficia de tratament.

Femeia a uscat toată balega în soare după care a măcinato într-o publere precum cafeaua, a adăugat apă în compoziție și a început să consume regulat ” Cafeaua”. În cel mai scurt timp ea a explicat că se simte mult, mult mai bine!

În perioada care a urmat vecinii săi au început să consume cu sfințenie aceeași substanță deși femeia nu a mai trecut pe la spital să facă analize sau să îi confirme cineva că starea ei de sănătate s-a schimbat.

Următoarea afecțiune tratată a fost cea a vecinei Xian-lo care suferea de grave probleme ginecologice, ea și bărbații din sat care o vizitau explicau că s-au simțit mai bine după ce femeia a consumat 3 luni de zile licoarea magică.

2

Deoarece din ce în ce mai mulți săteni au început să consume balegă de la animale doctorii de la spitalele din zonă le-au explicat că în primul și în primul rând se supun unui risc imens de contaminare cu bacterii de la animale. Aceștia concluzionând cu tristețe că din păcate deși suntem în secolul informației și al vitezei prostia este la fel de generalizată.

Într-o opinie personală stau și mă gânddesc că trebuie făcut orice demers și adoptată orice soluție pentru lupta împotriva cancerului și a suferinței medicale în general dar sincer sunt cam sceptic în legătură cu mâncatul balegii.

 

PtSuflet. 

 

Sursa:Want