Risc deci exist!

image

Ști bine că poți începe o propoziție și eu să o termin oricând mai mult îmi place să fac asta și în viața mea, să termin orice propoziție cu ale vieții neprevăzute gesturi. Am încercat deseori să realizez că e concret, că eu exist sau mai clasic spus trăiesc.
E o întrebare simplă cum faci să nu te complaci că doar trăiești? Că doar exiști și atât!

Răspunsul l-am găsit în timp, deși cei ce mă cunosc au o singură certitudine despre mine și anume că risc calculat, dar riscul meu calculat e constant am nenumărate ocazii de a investi riscând.

Ce investesc? Timp, bani, energie, sentimente, sudoarea frunții tinerețea mea sau pur și simplu cele mai frumoase momente ale existenței mele.
De multe ori au reușit să mă subestimeze, recunosc îmi place la nebunie să fiu subestimat! Calculez orice strategie a mea luând în calcul că poate mă subestimează adversarul niciodată însă mizând totul pe greșeala lui. E adevărat că te simți constrâns să mărești miza constant doar pentru a simți în continuare adrenalina asta e cu adevărat sentimentul că ești viu…

Scriu aceste rânduri pentru a îți mulțumi că ai existat, tu adversar redutabil! Pentru că lupta între gentlemani se traduce într-o mie de gesturi…

PtSuflet.