Parfumul sufletului cald!

   Parfumul sufletului e aroma painii calde, ideea mea parfumata este despre suflete mari si calde ca painea fierbinte si rumenita scoasa din cuptor…

  Povestea de acum e inspirata de cativa oameni din jurul meu si animalele salvate de ei.
Ieri am vazut o vecina de la blocul de langa noi cum ii pregatea catelusei batrane si fara un ochi “casuta” pentru primavara ce va veni.Tot aceasta doamna cu suflet mare a salvat-o de la moarte pe Bella dupa ce un individ care incercase sa jefuiasca o femeie a fost incomodat grav de câine. Nereuşind să obţină nimic, tipul a batut câinele ,  insa a scapat cu viata, a fost dusa la veterinar si ingrijita pana s-a vindecat.

Acum vreo luna si ceva, o pisica cu cinci pui de la casele din apropierea blocului in care locuieste un prieten  a fost omorata de cainii din zona.Sora mea si sotul ei au adoptat pisoii si i-au dus la curte unde se mai pripasise o pisica cu doi pui.Pisoii nu mai sunt singuri, speriati si flamazi.
Nu e foarte usor sa ingrijesti si sa hranesti atatea suflete, insa cine poate sa ramana indiferent la suferinta?

Poate doar un om cu inima de gheata care nu se iubeste decat pe el.
    De ce am zis despre acestea? Nu vreau sa creez o polemică referitoare la câinii vagabonzi (pe care îi consider o problemă majoră) sau de alte animale care umblă brambura prin oraşe.

Pur şi simplu un gest frumos ne adună bile albe din partea Karmei…

PtSuflet.