Liberul arbitru – mare viciu …

liberul arbitru                                       Despre ce vorbesc eu aici?

Îmi aduc aminte de cel puţin trei ocazii în care am ales să fac totul prin metoda mea, chiar dacă asta intra în contradicţie cu logica, raţiunea, cutumele şi alte exemple concrete care mă îndemnau să fac altfel.

E de prisos să spun că metoda mea nu a dat rezultate maxime dar dacă tot aleg să vorbesc în acest caz despre MINE voi explica şi de ce am ales aşa.

Ştim „vorba” aia  nu contează rezultatul, magia este jocul, vreau să luaţi aminte că de multe ori a prelua iniţiativa chiar dacă nu salvează ziua îţi va da la sfârşitul ei o mare satisfacţie.

Vreau ca exerciţiu în seara aceasta să vă gândiţi la câteva situaţii unde nu aţi avut curajul să preluaţi iniţiativa (indiferent dacă dădeaţi greş sau nu).

De multe ori cel care intră primul la un examen oral … sau cu încredere în puterile sale la un interviu va avea câştig de cauză sau cel puţin de imagine!

Începând de mâine dacă aş fi în pielea voastră aş alege varianta în care eu vin cu iniţiativa…. şi dacă îmi ziceţi că nu este încă momentul, măcar gândiţi-vă la această oportunitate!

 

Cu drag,

     PtSuflet.

 

Comentarii

  1. elly spune:

    Jocul ,poate fi palpitant….si ca in orice joc….trebuie sa depui efort….jocul mintii ,pentru mine?….imi aduce fericire….pentru ca mai stiu sa joc….mai am parte si de noroc…..daca sti sa fi fairplay?….te invit printre noi….o seara placuta….mult succes in actiune…..