Inteligenta Sufletului

Ati simtit vreodata o voce interioara atat de puternica care va striga sa ii dati atentie, care va spune sa va opriti, sau sa mergeti mai departe? O voce interioara care pare a rosti un Adevar… dar pe care va e teama sa il luati in considerare, datorita vocii din minte, cu mult mai puternica ?…

Cercetatorii de la Institutul Hearth Math sunt de parere ca trebuie sa reusim sa ne coordonam activitatea intuitiva a inimii cu activitatea creierului, pentru a aduce Coerenta in vietile noastre.

1

CUM NE PUTEM FOLOSI DE INTELIGENTA SUFLETULUI?

Cercetatorii de la Institute of HearthMath spun ca putem sa invatam sa activam aceasta sinergie, pentru a face mai bine fata situatiilor stresante, ajutandu-ne sa ne imbunatatim claritratea mentala si capacitatea de a discerne.

Facand acest lucru, solutiile creative in ceea ce priveste provocarile noastre personale, sociale si globale devin mult mai accesibile, asigurandu-ne un acces intuitiv mai bun. De-a lungul timpului, Institutul HearthMath a creat tehnici de coerenta simple, care sunt bazate pe cercetari stiintifice.

Misiunea Institutului este aceea de a simplifica procesul intuitiv, aratandu-ne cum ne putem folosi de inteligenta sufletului si… aratandu-ne cine suntem cu adevarat.

2

INIMA ENERGETICA… VOCEA INTERIOARA…

Noile cercetari atesta ca inima noastra energetica sau spirituala este un camp de acces la natura noastra. Atunci cand oamenii simt in mod ingenuu sentimente de apreciere sau compasiune, coerenata inimii este activata in mod natural. Folosim termenul energie, pentru a ne referi la sisteme pe care nu le putem atinge sau simti: de exemplu gandurile noastre, emotiile si intuitia.

Sentimentele din inima si din minte sunt sursa energetica, sunt principalul motor pentru sistemul nostru biologic si au o influenta foarte puternica asupra alegerilor pe care le facem, asupra actiunilor noastre.
Intuitia energetica a inimii este ceea ce oamenii au identificat din totdeauana ca fiind “vocea noastra interioara”.

Cercetarile din laboratoarele Institutului Inimii au aratat ca atunci cand oamenii se afla intr-o stare de coerenta, inima produce un camp energetic benefic pentru oameni, animale si mediul inconjurator. Atunci cand exista cooperare bazata pe coerenta inimii in cadrul unui grup de oameni, rezultatul este o comunicare mult mai facila, actiune si potential pentru rezultate mult masi bune. Pare ca membrii unui astfel de grup comunica unii cu altii, la un nivel nevazut, energetic.

3

PtSuflet.