Ieri am castigat la loto 100 de euro

image

Duminica am fost la plimbare printr-un arhicunoscut targ bucurestean. Nu nu sunt unul din acei bucuresteni care isi cauta casetofomul furat din masina sau telefonul pe care l-a pierdut in autobuz printre ciurucurile din targul  din bucuresti.

In general imi place sa fiu prezent in orice mediu in care sunt oameni si deci hop si eu. Targul asta in timp s-a schimbat foarte mult inainte erau doar furaciuni si lucruri de maxima saracie. Intre timp cocalarii bucuresteni se regasesc in peste 50% din tarabele din targ vanzand marfa contrafacuta de genul camasi armani tricouri versace si hartie igenica dolce si arhiuzata piranda gabana :)).

Nu despre asta vreau sa va vorbesc. Defapt se pare ca astazi chiar sunt comunicativ :d.
In viata mea nu am pierdut nimic material, DAR NIMIC!!! NICIODATA PIERDUT SAU FURAT.

In debandada aia generala de acolo unde este in floare evaziunea fiscala furtul si inselaciunea se aude muzica galagie harmalaie, deodata din boxe aud un anunt o reclama generala la loterie cum ca azi potul cel mare este de nustiucate milioane de euro cu suplimente cu nutrimente plus masaj anal.

Sa ne intelegem nu sunt un jucator impatimit, defapt in total.am jucat cred fara exagerare de vreo 25-35 de ori … sa punem o norma de 2 ori pe an. Caci am jucat mai mult in ultimii ani… o investitie nu gluma :)).

Bun.. auzind reclama (ca niciodata in harmalaia aceea mare) imi zic cum ar fi domne sa aibe astia si magazin loto aici, si ce sa vezi ? Imi scoate drumul in cale magazinul de loto!

E SEMN DIVIN trebuie sa intru…. bun de vreo luna doua mi-am luat o pereche de ochelari de vedere cu niste dioptrii modice de -o.2.., -o.5 …. chestii trestii care chiar imi plac!!!

Siii acei ochelari…. AVEAU ieri … un parasolar… o dracie care o pui pe lentile foarte facil o montezi si ii faci ochelari de soare ( a se observa cum am scris si am subliniat aveau…)

Bun intru la loto… era aglomeratie lumeeee… combinatori de meserie ( aia care cotizeaza frecvent si neconditionat la loterie) completez tacticos un bilet cu o varianta fara nici un numar la noroc si ma duc sa il inregistreze femeia la casierie … cu un aer foarteeeee deranjat de deranjul deranjului imi raspunde zeflemitor ca nustiucat costa ca varianta s-a marit si trebuie sa dau cu vreun leu in plus numai azi.. nu ma deeanjeaza leul cat anume ca face aia pe intepata ….

Dau leul se face ca uita sa imi dea restul tot vreun leu ce era si ii atrag atentia… ce faceti doamna ati uitat sa imi dati restul un leu?

Ma rog in general nu imi plac oamenii care fura. Daca imi ceri iti dau … daca nu si incerci sa ii furi de la mine iti schimb principiile medicale de baza dupa care functionezi… rup o mana un picior etc.

Atat de tare m-am enervat ca nu am zis nimic, ca de obicei ma abtin… am o idee generala cum ca pe oameni nu ii mai educi peste varsta de 7 ani.. asa ca nu imi mai racesc gura cu nimeni.

Imi uit acel parasolar de la ochelari pe acolo, dupa care peste juma de ora m-am intors dar nu mai erau.. i-a dosit femeia ca erau pe masa unde avea ea casa.

Nu ma intereseaza faptul ca cineva a furat lucrul meu pentru care am muncit… dar am dat un ultimatum loteriei ieri!

Un angajat al loteriei m-a pagubit…deci loteria trebuie sa plateasca… si eu m-am gandit ca logic si normal este sa castig eu premiul de ieri…..lucru care s-a si intamplat!!!!

Am mers acasa punanad acest ultimatum … daca eu nu castig la loto … loteria va plati!!!

Am fost plecat toata ziua… cand ajung imi aduc aminte vazand biletul ca astazi e randul meu sa castig la loterie. :d tacticos ma asez ca un mare invingator pe scaun deschid laptopul si sa citesc pe siteul lor numerele infrangatoare… surpriza siteul lor nu mergea … precis m-am gandit ca au intrat in panica ca trebuie sa imi dea toti banii aia.

Gasesc numerele intr-un final le citesc si ce sa vezi cu lacrimi in ochi de emotii si cu sudoare la subrat si cu un nod in gat mare surpriza emotionanta mi-au iesit 0 numere… chiar un zero curat nu m-au incurcat cu nici un numar pe care l-am ales… nimic nimic… nici la toaleta nu pot folosi biletul ala. (Inteapa hartia)

Si acum va intrebati cum am  castigat? Pai simplu …10 lei pe an… ori 50 de ani cat sper sa mai traiesc sunt 500 de lei.

Pe care eu i-am castigat din acest moment caci sa dea naiba cine mai baga vreun bilet la loto :))) ….

Ma rog scadem pretul pierderii parasolarului de ochelari.. cam vreo 450 lei imi raman fix o suta de euro am castigat la loto.

Va doresc o zi light… dragilor.

PtSuflet.