Iar ai spart janta de la mașină? Ce faci când ai nevoie de specialiști în SUDURA în aluminiu sau argon servicii și Feelingul PtSuflet www.SuduraAluminiu.ro RATING FINAL 9

asta

Ca mulți alți români am ajuns la concluzia că un lucru trebuie reparat atunci când se strică nu când nu mai merge absolut deloc. A trăi în București este o luptă continuă pentru supraviețuire, atât pentru oameni cât și pentru mașini. De ce spun asta păi nu puține sunt gropile în care am dat iarna aceasta și în special spre primăvară.

contact

Problema? Janta dreapta față după îndelungi bătălii care au durat cam vreo două zile nu a mai rezistat.. s-a crăpat în bucățele! În mod normal chiar dacă trăncăne se lovește se întețește sau se dă dea dura eu o las așa dar în situația dată era pană și o mare bucată lipsea.

Ce înseamnă și ce presupune o sudură în aluminiu încadrându-se  în genul de sudură în mediu protejat, gazul folosit fiind argonul.Este foarte pretențioasă deoarece aluminiul este de asemenea foarte pretențios la pregătirea necesară înainte de a fi sudat, nu trebuie să aibe impurități pentru a face o sudură de calitate.

3

Janta părea pierdută sincer să vă spun și deja mă gândeam la durerea de cap în a căuta una nouă! Așa că google search diferite siteuri și după mai multe tatonări am ajuns la o echipă de profesioniști din București. Cum am căutat simplu, am făcut poze la roată și am trimis la diverse siteuri și binențeles de la mulți am primit numai bălării cum se face cum nu se face și ce tâmpenii mai îndrugau.

Scurt și la obiect îi recomand pe băieții de la  www.suduraaluminiu.ro sunt de fel din București și au fost scurți și la obiect: Veniți cu roata la noi și nu ne lăsăm până nu e în parametrii.

Vreau să spun că am rămas plăcut impresionat în 4 ore aveam roata pe mașină. Diferența o face calitatea și profesionalismul și fiindcă ne-am obișnuit să dăm rating-uri Rating Servicii 9  Rating pentru Feelingul PtSuflet 9. Media 9.

PtSuflet.