Flori la minut …

_SAM0392             Întârzii ?  Dinou ? O să fie supărată pe tine! Acuma încearcă să te orientezi, de exemplu  îţi dau eu o soluţie.  Dragi cititori aţi observat cât de uşor poţi cumpăra puţină sensibilitate în ziua de astăzi ?

Prin intersecţie trece metodic şi calculat … doamna Leana, şi îţi întinde mai multe buchete din care să alegi.

Acum nu am timp să cumpăr flori, să respir, să merg la cumpărături etc. Aşa că unii oameni au gândit cu un pas înainte şi ne oferă posibilitatea să ne înarmăm cu toate argumentele unei surprize plăcute.

_SAM0393

Ideea este bună sincer, nu vorbim de profit  fiindcă le cumperi cu 3 lei şi le dai cu 12, dar mă gândesc sincer că poţi lua şi dărui o floare când te grăbeşti spre casă sau când efectiv nu ai timpul să mai fi sensibil. 

Ca să mai vorbim puţin de tactica florilor de la semafor ţineţi minte domnilor  nu cumpăraţi florile când e şi ea în maşină cu voi deoarece poate să vă facă să păreţi un pic cam superficial, persoanele dragi din viaţa noastră dorind  eventual să le culegeţi de pe vârful unui munte  sau de la vreun animal feroce care trebuie biruit pentru a câştiga ………….florile. (şi bunăvoinţa ei).

 

_SAM0399

Cum le oferim ?

Draga mea:  –  Scuză-mă am întârziat …  am pentru tine ceva…

Stimată doamnă: –  Mă scuzaţi de întârziere …. am pentru dumneavoastră o floare!        

            PtSuflet.

Comentarii

  1. elly spune:

    Buna ziua,este parerea mea,nu oblig pe nimeni,sa creada in ea…un om bun ,cu suflet mare….nu are nevoie de o floare….daca nu o daruiesti cu toata inima din piept….si o iei ca pe o scuza…ce rost are?….sa mai vi si cu o floare?….o floare cand o daruiesti?…este pentru ceva frumos,pentru care inima ta….isi doreste asa ceva….iar sufletul tau ,frumos este foarte fericit si simte ca e iubit….si ca o rasplata sfanta….o sa mearga innainte fara prea multe cuvinte….pentru sufletul potrivit?….o privire este de ajuns,mai ales cand ii intinzi…o floare frumoasa….care…in fata mea este rara….desi le vad in fiecare zi….pe la orice colt a-l strazii…..o zi frumoasa va doresc…..este weekend….si odata cu el, imi exprim ca pentru voi….numai succese…fara nevoi….la o adica , dupa o mare ploaie …chiar si soarele rasare….si isi arata zambetul lui…in miile de culori…ale tuturor florilor…..