Esential in viata

Esențial în viață este să fii cu capul pe umeri. Orice ai face, oriunde te-ai afla este necesar să ai în minte un scop precis și o gândire pozitivă. Și niciodată să nu abandonezi sau să cedezi din pricina temerilor.

image

Uneori, uităm că suntem puternici și că nu există limită peste care să nu trecem. Alteori, uităm să fim umili și depășim astfel barierele socio-umane. Momentul prezent este cel care contează, orice s-ar spune, dar și trecutul are importanța lui în maturizarea noastră.

Experiențele au rolul lor în definirea noastră ca oameni, ne marchează, ne schimbă , ne transformă total sau parțial. Alegerile sunt cele care ne reprezintă. Greșelile sunt cele care fac diferența. Teama nu ar trebui să fie prezentă în acțiunile noastre. Visele sunt cele care contează, cele care te fac să te înalți, să crești, să te dezvolți. Iubirea și aprecierea dau culoare universului în care trăim.

Respectul, bunăvoința, calitatea gândurilor și sentimentelor, sensibilitatea și măreția fac diferența între semeni. Greutățile prin care trecem, crizele pe care le traversăm, obstacolele pe care le depășim ne întăresc și ne fac mai puternici decât credem. Nu permite problemelor sau gândurilor negative să te afecteze. Treci testul timpului cu fruntea sus, cu fața zâmbitoare, cu inima ușoară.

PtSuflet.