Diferența de vârstă, ea mai mare- el mai mic, o problema sau un avantaj?

Diferența de vârstă, ea mai mare- el mai mic, o problema sau un avantaj? Diferența de vârstă, în favoarea bărbatului, când el e mai copt, iar ea mai proaspătă, a devenit o obișnuință, dar de la vreme și femeile își fac iubiți mai mici decât ele cu vreo 10-15 ani și sunt foarte relaxate. E moral? E imoral? Contează aspectul acesta când vorbim despre iubire? În cazul lui e acceptat, dar când e ea mai coapta e de blamat?

Hmmm…. Pai, dacă pe chipul ei nu se vad anii e mai ușor, dar tot e de condamnat, nu? Oare? Oare nu ar fi bine sa conteze DOAR ce vor cei implicați? Ca el nu a fost corupt, dacă are peste 25 de ani, și nici violat, ci mai degrabă el a ales sa o cucerească pe ea, pentru ca a găsit ceva la ea ce altele nu au, indiferent de vârstă lor… Pentru amândoi poate fi experienta vieții lor, care poate dura o luna, un an sau o viață… Care ar fi problema? Niciuna, zic eu. Care ar fi avantajul? Pai, unul ar prelua de la celălalt ce ii lipsește, ce are nevoie… Dar… asta nu se întâmplă în orice relație? Și în cele în care el e mai în vârstă, sau în cele în care partenerii au vârste apropiate?

Unii ar zice ca el se va plictisi repede de ea, ca o va lăsa, ca ea se trece oricum mai repede, ca doar e femeie și nah, timpul își lasă amprenta mai ușor asupra ei, mai ales dacă e și mama și nu doarme nopti la rand.. Dar dacă vârsta ar fi apropiata sau identica, ar exista garanția ca relația ar dura o viata?? Sau dacă el e mai în vârstă, ea îl va iubi pe veci? Exista garanția ca, odată intrat într-o relație, ramai acolo pentru totdeauna?? Și atunci, de ce sa fie presiunea mai mare dacă ea e mai în vârstă cu 10-15 ani? Sunt doar niște întrebări, raspunsul la alegerea cititorului…

Love Lady Butterfly