De azi poti sa faci si tu ceva pentru tine…

sport 1
      Dragilor astăzi vreau să vă vorbesc despre un tânăr care a ales să facă ceva pentru el, atât cât situaţia a permis şi atât cât a fost influenţat el a vrut să aleagă tot timpul ce este mai bun pentru viitorul său.
      Când l-am cunoscut am avut ce învăţa de la el, cine poate înţelege să tragă câte o concluzie!
                                                                                     PtSuflet.
”           Salut ma numesc Iordache Laurentiu Gabriel fac 19 ani in aprilie sunt o fire foarte usor de abordat. M-a rugat cineva sa va povestesc despre cum am inceput eu sa fac sport..la inceput ca orice adolescent imi placea sa fumez sa beau o luasem pe cai gresite il aveam si pe taicamiu un exemplu negativ toata lumea imi spunea ai sa ajungi mai rau ca taicatu.
             Aveam 16 ani cand am zis stop eu vreau sa fiu un exemplu pozitiz pentru societate nu unul negativ si atunci m-am lasat de fumat de baut si m-am apucat de sport am facut sport de rezistenta în ultimii ani trecand mult mai usor peste toate greutatile din viata mea deloc usoara, dar eu am luato ca pe o lectie de viata foarte dura.
            Din care totuşi nu regret nimic pentru ca asa am ajuns mult mai puternic dupa cum spuneam am facut sport singur fara niciun antrenor am devenit propriul meu antrenor ma antrenam in fiecare seara cam 2 ore pentru ca in timpul zilei trebuia sa muncesc sa imi pot intretine familia.
           În timpul antrenamentelor se intamla magia, cat eram de obosit dupa o zi grea de munca cand incepeam sa fac sport aveam o energie greu de egalat…..
           Care este concluzia? Chiar daca ai o familie care nu a realizat mai nimic tu trebuie sa fi multumit ca tia dat viata si trebuie sa demonstrezi ca poti face ceva in viata ca ai o initiativa trebuie sa fi independent sa nu te controleze nimeni in loc sa o iei pe cai gresite icearca sa faci sport este cel mai bun lucru din viata mea si o spun cu mana pe inima fara sport eram un nimeni
            Cam atat am de spus deocamdata cam asa impact a avut sportul in viata mea pe care a schimbato in bine.sper ca în curând si pe a voastra..”

 

 

Comentarii

  1. elly spune:

    Buna…pentru cei ce stiu…nu ii ajuta cu nimic ,ce voi spune eu , acum….pentru a avea…”o minte sanatoasa ,intr-un corp sanatos”….trebuie sa practici un sport….mintea ,de vrei sa o dezvolti…sahul incearca sa il pricepi….de vrei un corp sanatos?…si nu iti place nici un sport….exista totusi ceva…..Mersul pe jos….este practic si e bun…si nu trebuie sa depui cine stie ce efort….te gandesti ca esti…la o plimbare prin park….iar acum am sa il felicit ,pe acest tanar care a ales , sa faca sport..sa transforme negativul din viata lui..in ceva pozitiv ,iar prin simpla prezenta a binelui in viata lui….si-a schimbat un pic destinul..si sa nu credeti ca imi dau cu parerea aiurea…am facut la viata mea ….gimnastica , handbal si atletism….joc sah regulat ,cu un calculator, caci nu am cu cine sa joc….tare a-si vrea sa stiu ,de ce? In scoli …nu se mai face sport……deci sfatul meu ar fi….sa ii duce-ti pe copii sa practice un sport….sa se dezvolte armonios……orice sport isi va alege, trebuie sa fie o placere….urez succes tuturor ce vor sa incerce…sigur nu o sa regrete….