Câteva momente îmi aduc aminte de Noi

Cu predilecție țin minte momentul când te-am întâlnit! Pentru o zi de Mai era tare cald, pentru prima zi de Mai era deja insuportabil că după ce plec de la mare va trebui să trăiesc fără tine! E ironic de câteva ceasuri te cunoscusem, dar tot de câteva ceasuri realizam cam tot ce îmi lipsea din cotidianul meu turmentat.

Să te cunosc în momentele cele mai improbabile ale trăirilor mele libere în cercurile de prieteni boeme sau poate doar plicticoase… Să observ că acolo în barul ăla din vamă nu purtai nimic pe sub bluza de mătase ce îmi ațâța și firea și rațiunea a fost un real succes al gândurilor mele că te voi avea.

Nu iubesc firi rebele, nu iubesc… pur și simplu! Dar am recunoscut după un timp și o recunosc și acum că timpul parcă trecea altfel, coapsele nebune sau simplele priviri indecente îmi ridicau tensiunea  aceea imorală la stadiul de imposibil să nu se întâmple!

Au trecut ani, au trecut momente, nu vei uita căci eu sigur nu voi uita!  Nebunie de moment, ce să mai… bilete în față la concert! Mă amuză gândul și vorbele tale care nu vroiau să predea firul rațiunii, mă amuză și fețele lor mirate când te iubesc a fost mai mult decât un pretext….

 

Mă amuză în doi timpi și trei mișcări cele ale noastre câteva simple îmbrățișări!

PtSuflet.