Cand ea vorbeşte liniştea tace …

image

Care este pedeapsa pentru un bărbat cu două femei? Două soacre … dar ce se întâmplă când tu băiete îți alegi acea pipiță proastă?

Ce este o pipiță proastă? Simplu acea mahalagioaică neşcolită, proastă din fire deci nu ar fi un atribut special acesta. E vorba de aceea femeie care se angajează doar pentru atât cât e nevoie să supraviețuiască să se mărite să toarne un copil şi pormo să paraziteze viața unora de lângă ea numai cu ideea că educația copilului e mai importantă decât orice şi ea nu mai poate face nimic util pentru societate.

Poate se remarcă ideea că am devenit mai acid de la o vreme!? De ce? Pentru că îmi rezerv dreptul să nu îmi mai pese de oamenii de nimic. Dintr-o dată voi fi foarte selectiv cu oamenii din jurul meu.

 

Nu toate problemele mapamondului sunt şi problemele mele. Nu mai vreau oameni proşti în viața mea. Am dat exemplul unei astfel de pipițe proaste deoarece am exemple concrete in jurul meu.

Bărbaților … aveți grijă ce alegeți, alegeți să nu fiți constrânşi de o femeie proastă. Mă bucur enorm când revin acasă şi pot iubi din ce în ce mai mult persoana, când ma ajută atât demult să mă dezvolt şi să evoluez.

PtSuflet.