2. Pentru o secundă l-am simţit în mintea mea… Alea jacta est

Urmare a Episodului 1.

Am nevoie de o aspirină cred că o să ajute la durerea de cap. Nu pot să cred totuşi pentru o secundă l-am simţit în mintea mea…

Da daaa jur i-am simţit prezenţa, în cel mai intens şi totuşi în cel mai intim şi intens gând. A simţit oare şi el sentimentul acela intens care mi-a ascuţit toate simţurile? A simţit frica mea?  Prin tot ceea ce simt eu prin tot ceea ce mâ defineşte niciodată nimeni nu a simţit nimic, niciodată nimeni nu a intuit cea mai mică mişcare sau intenţie a mea.

Orele trec ceva încă mă leagă de locul ăsta… Trebuie să îmi pun ideile în ordine în toţi cei 30 de ani ai mei nu s-a mai întâmplat să fiu atât de dezordonat în gândire!

A zis ceva „Alea jacta est.” (Soarta este hotarata! Zarurile au fost aruncate!) da cu siguranţă asta a zis…  Dar de ce a vorbit în latină? Mai presus de toate … cei de felul lor vorbesc?

Având în vedere că până acum câteva zile cei ca EL nici nu ştiam că există nu ar trebui să mă surprindă nimic. Bun lucrurile sunt mai clare dacă mă apuc de treaba asta trebuie să mă aştept la orice surpriză, nu cred că există referinţe despre cum să interacţionezi cu ei…

Dacă eu am ajuns aici … Doamne acuma înţeleg, avionul s-a prăbuşit, nici vorbă de maşină, ea este parcată în aeroport … ahh lovitura la cap acum înţeleg lovitura la cap … şi ce a rămas din avion de aia arată locul ăsta ca după bombardament.

Dar omule… el e real.. uite ce obiect a lăsat în mâinile mele…

Ptsuflet.